Stanga
Dreapta

Primarul sectorului 5, Cristian Victor Popescu Piedone, incă o surpriză pentru prichindeii din sector

Laurentiu Ion, 17 mai 2021, Ora 18:14

  • print
  • |
primarul-sectorului-5-cristian-victor-popescu-piedone-inca-o-surpriza-pentru-prichindeii-din-sector-48573-1.jpg

 

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, continuă să surprindă cetățenii sectorului cu surprize  și cu felul în care manageriază primăria.

Edilul sectorului 5,  Cristian Popescu Piedone le-a dat termen subordonaților din primărie ca în 10 zile să transforme Parcul din Salaj  într- unul din cele mai moderne locuri de relaxare din București.

În urmă cu 10 zile, Piedone a mers în Parcul Salaj  și l-a găsit plin de mizerie, bănci rupte, locuri de joacă distruse, iar suprafețele verzi erau pline de bălării.

După fix 10  zile, primarul a inaugurat noul Parc din Salaj, care este  de nerecunoscut.

Am decis ca astăzi, să redau locuitorilor Sectorului 5, Parcul Salaj, amenajat la cele mai moderne standarde. Lucrarea a fost finalizată în timp record pentru ca locuitorii din zonă să se poată bucura  de acest spațiu de relaxare, care este totodată și un plămân verde, unde oamenii se pot recreea și pot respira un aer curat.

Așa cum am promis și în campania electorală, îi asigur pe locuitorii Sectorului 5 că nu-i  voi dezamăgi și că voi fi zi de zi pe teren, pentru a duce acest sector la un nivel de civilizație demn de o capitală europeană, ”a declarat pentru ziarul ATAC primarul sectorului 5, Cristian Victor Popescu Piedone.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

00:03
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară