Stanga
Dreapta

Primarul sectorului 5, Cristian Victor Popescu Piedone, incă o surpriză pentru prichindeii din sector

Laurentiu Ion, 17 mai 2021, Ora 18:14

  • print
  • |
primarul-sectorului-5-cristian-victor-popescu-piedone-inca-o-surpriza-pentru-prichindeii-din-sector-48573-1.jpg

 

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, continuă să surprindă cetățenii sectorului cu surprize  și cu felul în care manageriază primăria.

Edilul sectorului 5,  Cristian Popescu Piedone le-a dat termen subordonaților din primărie ca în 10 zile să transforme Parcul din Salaj  într- unul din cele mai moderne locuri de relaxare din București.

În urmă cu 10 zile, Piedone a mers în Parcul Salaj  și l-a găsit plin de mizerie, bănci rupte, locuri de joacă distruse, iar suprafețele verzi erau pline de bălării.

După fix 10  zile, primarul a inaugurat noul Parc din Salaj, care este  de nerecunoscut.

Am decis ca astăzi, să redau locuitorilor Sectorului 5, Parcul Salaj, amenajat la cele mai moderne standarde. Lucrarea a fost finalizată în timp record pentru ca locuitorii din zonă să se poată bucura  de acest spațiu de relaxare, care este totodată și un plămân verde, unde oamenii se pot recreea și pot respira un aer curat.

Așa cum am promis și în campania electorală, îi asigur pe locuitorii Sectorului 5 că nu-i  voi dezamăgi și că voi fi zi de zi pe teren, pentru a duce acest sector la un nivel de civilizație demn de o capitală europeană, ”a declarat pentru ziarul ATAC primarul sectorului 5, Cristian Victor Popescu Piedone.

 

EDITORIAL

Mucușor Dan pe capul bucureștenilor

Mucușor Dan pe capul bucureștenilor

Mare blestem pe Capitala României! Și-l trage din istorie și de la toți nenorociții de care s-a lăsat încălecată. Să nu uităm că în vreme ce alte orașe înfloreau puteri, arte și civilizații, aici un vodă nebun se distra în sania trasă de reni, iar ceilalți se pregăteau să-i toarne și să-i decapiteze pe r ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

14:37
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă