Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Totul Verde. SA, cea mai bună companie de amenajări peisagistice din România și în 2020

Bogdan Ionescu, 12 decembrie 2020, Ora 13:59

  • print
  • |
totul-verde-sa-cea-mai-buna-companie-de-amenajari-peisagistice-din-romania-i-in-2020-48364-1.jpg BREAKING NEWS

 Și anul acesta, compania Totul Verde. SA a fost declarată cea mai bună firmă din domeniul amenajărilor peisagistice din România.

Firma a primit locul 1 la trei secțiuni în cadrul topurilor realizate, conform bilanțurilor din anul 2019, și anume:

- cea mai mare firmă din domeniul CAEN 8130 (Activități de întreținere peisagistică)

- Top Afaceri România în domeniul CAEN 8130

- Top Profit România pentru întreprinderi mari în domeniul 8130

Succesul unei companii publice, așa cum este Totul Verde. SA, deținută în exclusivitate de Consiliul Local al Sectorului 4, semnifică faptul că banii oamenilor au fost investiți cu cap și în folosul cetățenilor.

 

Transformările din sectorul 4 sunt evidente și pot fi observate cu ochiul liber de cei care ajung în zona de sud a Bucureștiului. Toate proiectele primăriei, fie că a fost vorba de lărgiri de șosele ori bulevarde, de grădinițe și școli reabilitate sau parcări supraetajate, au fost desăvârșite cu intervenția celor de la Totul Verde. SA, care, prin amenajarea spațiilor verzi din imediata apropiere a obiectivelor realizate, a adus culoare și un suflu nou și sănătos zonelor respective.

În plus, toate locurile de joacă din sector au fost modernizate și chiar sporite ca număr, astfel încât părinții să nu mai fie obligați să străbată orașul pentru a își duce copiii la joacă. De altfel, parcurile și spațiile verzi sunt permanent îngrijite, grație angajaților Totul Verde. care lucrează în ture pentru ca sectorul 4 să rămână unul curat, îngrijit, sănătos și VERDE.

 

”Sunt extrem de onorat și bucuros în același timp că Totul Verde a primit aceste distincții. Acest lucru demonstrează că munca noastră, a întregii echipe, este respectată, că amenajările făcute în sector, - mobilierul stradal, spațiile verzi, locurile de joacă ori copacii plantați, - sunt realizări apreciate de oameni. Am reușit să închegăm un colectiv puternic, hotărât, care nu doar că își face datoria de serviciu, dar se implică și sufletește. Relația cu beneficiarii, adică oamenii din sectorul 4, este una foarte strânsă, aproape personală, iar toate amenajările făcute de noi vin în urma discuțiilor cu aceștia”, a declarat Laurențiu Fluerici, Directorul General al Totul Verde. SA.

 

Angajații firmei lucrează permanent la întreținerea și amenajarea spațiilor verzi, în funcție de anotimp, dar fac și lucrări mai ample, cum ar fi toaletarea arborilor, lucrări de deszăpezire, lucrări de amenajare alei, lucrări de instalații electrice, lucrări de execuție și întreținere instalație de aspersoare, lucrări de evacuare deșeuri vegetale și moloz, dar și proiectare peisagistică, atât pentru spații verzi, cât și pentru instalații de irigare.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

16:21
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară