Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: CE A CONSUMAT JURNALISTA ANCA MUREȘAN ÎNAINTE DE DECES?

Gabriela M Bogdan, 19 iulie 2021, Ora 12:58

  • print
  • |
ce-a-consumat-jurnalista-anca-mure-an-inainte-de-deces-48786-1.jpg BREAKING NEWS

În urmă cu câteva zile, un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că prietena lui ar fi sărit în apele Mureșului, cu o seară înainte. Din primele verificări, oamenii legii au descoperit faptul că în seara zilei de 14 iulie a.c., cei doi ar fi consumat substanțe cu efect psihoactiv și, la un moment dat, jurnalista ar fi sărit în râu. Jurnalista din Arad, în vârstă de 47 de ani, ar fi consumat ”șoricioaică” împreună cu partenerul ei, un drog extrem de periculos fiind denumit și drogul „zombie”.

Potrivit informațiilor apărute pe aradon.ro, partenerul de viață al jurnalistului ar fi un interlop local, fiind și cel alături de care ar fi consumat substanțe interzise. De asemenea, acesta le-a povestit polițiștilor faptul că în cursul serii de miercuri, femeia s-a dezbrăcat și a intrat în apă să se scalde. În cursul serii de vineri, pompierii au găsit trupul neînsuflețit al jurnalistei și au declarat decesul acesteia. Corpul femeii a fost găsit în zona Pecica, în jurul orei 23:30.

„Astăzi (n.r. joi), în jurul orei 13.30, am fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, despre faptul că aseară prietena lui ar fi sărit în râul Mureș. Din primele verificări, a reieșit că în seara zilei de 14 iulie, cei doi ar fi consumat substanțe cu efect psihoactiv, iar la un moment dat femeia în vârstă de 47 de ani, din municipiul Arad, ar fi sărit în râul Mureș. La fața locului a fost solicitat și un echipaj al Inspectoratului pentru Situații de Urgenţă Arad, care în acest moment efectuează căutări pe cursul râului”, a declarat inspector de poliție Livia Pescar.

Apropiații jurnalistei, mărturii șocante: „A pierdut bani, apartament, chiar şi minţile putem să spunem”

În ultima parte a vieții jurnalistei, aceasta se confrunta cu momente extrem de grele. Apropiații săi susțin faptul că ar fi consumat substanțe interzise, ar fi pierdut sume importante de bani, apartamentul, ”chiar și mințile”.

„A căzut pe mâna unui anturaj care a tras-o în jos cât de mult a putut. A pierdut bani, apartament, chiar şi minţile putem să spunem. Se droga şi nu mai ştia de ea. A cerut ajutor de multe ori poliţiei şi i-a chemat, deoarece era bătută, însă nimic. Stătea în centrul oraşului şi vecinii pot să spună cât era de chinuită. Anca nu mai era cea pe care o ştiam toţi din trecut. Nu a putut să scape de cei pe mâna cărora a picat. A încercat să strige după ajutor, dar nimeni nu a auzit-o”, este mărturia unui cunoscut al jurnalistei.

Un medic a explicat ce înseamnă, de fapt, ”șoricioaica”. Acesta este un drog și invocă starea de ”zombie”, declanșată de otrava care se folosește împotriva rozătoarelor.

„Șoricioaica este utilizată în combinație cu diferite alte tipuri de droguri de sinteză. Se fac niște cocktaill-uri cu potențial letal, atât direct: tulburări cardiace, respiratorii, urmat de colaps, comă și într-un final se ajunge la deces. Iar în mod indirect apare agresivitatea, care este de două tipuri – cea hetero – când devenim agresivi cu ceilalți și autoagresivitatea – efecte imprevizibile, letale, probleme cardiace, respiratorii, neurologice, în formă severă și mulți pot rămâne cu sechele”, a explicat medicul.

 

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

06:59
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară