Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Directorul SRI, chemat în Parlament pentru situația de securitate de pe flancul de est al NATO

Gabriela M Bogdan, 22 februarie 2022, Ora 11:11

  • print
  • |
directorul-sri-chemat-in-parlament-pentru-situatia-de-securitate-de-pe-flancul-de-est-al-nato-50209-1.jpg BREAKING NEWS

Directorul Serviciului Român de Informaţii (SRI), Eduard Hellvig, este invitat, marţi, la şedinţa Comisiei parlamentare comune a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI, pentru discuţii despre situaţia de securitate din zona extinsă a Mării Negre şi de pe Flancul Estic al NATO, a informat preşedintele comisiei, senatorul Cristian Chirteş.

Președintele comisiei, senatorul Cristian Chirteş, a precizat că şedinţa urmează să aibă loc la ora 13,30.

Potrivit unui comunicat, parlamentarii din comisie au decis să invite conducerea SRI pentru a fi informaţi cu privire la evoluţiile actuale de securitate la graniţa Ucrainei şi asupra aspectelor de interes pentru România.

„Am trimis o invitaţie conducerii Serviciului Român de Informaţii să participe la şedinţa comisiei noastre de săptămâna viitoare. Parlamentarii din comisie doresc să fie informaţi cu privire la situaţia din proximitatea Ucrainei şi din zonă. Au avut întâlniri pe problematica ucraineană şi Comisiile de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională ale Senatului şi Camerei Deputaţilor cu ministrul Apărării. În fiecare zi, apar noi situaţii şi fiecare dintre parlamentarii din comisia noastră are întrebări pentru conducerea SRI”, declara senatorul Cristian Chirteş.

 

 

EDITORIAL

Cea mai puternică organizatie a romilor din Romania vine în ajutorul familiei Mocanu din Ciorăști – Vrancea

Cea mai puternică organizatie a romilor din Romania vine în ajutorul familiei Mocanu din Ciorăști – Vrancea

Reprezentanții Asociației Partida Romilor Pro-Europa (APRPE) s-au deplasat în comuna Ciorăști, județul Vrancea, pentru a veni în ajutorul familiei Mocanu, ai cărei copii au fost luați în plasament de către autorități. Prim-vicepreședintele APRPE, Daniel Vasile, a preluat personal acest caz. “Este important să abord ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

17:31
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară