Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Ludovic Orban, il ține in brațe pe Costel Alexe, urmărit penal de DNA pentru infracțiuni de corupție

Marian Vasile, 21 ianuarie 2021, Ora 08:24

  • print
  • |
ludovic-orban-il-tine-in-brate-pe-costel-alexe-urmarit-penal-de-dna-pentru-infractiuni-de-coruptie-48420-1.jpg BREAKING NEWS

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că încă nu a luat o decizie în ceea ce-l privește pe Costel Alexe, care este urmărit penal de DNA pentru infracțiuni de corupție, precizând că partidul nu-i poate impune acestuia să demisioneze deoarece a fost ales prin vot direct de către cetățeni.

”Înca nu am luat o decizie. Vrem să vedem exact ce calitate are domnul Alexe și în funcție de asta vom lua deciziile statutare”, a precizat Orban.

Alexe a fost ales președintele Consiliului Județean cu un scor de peste 40% și nu există în momentul de față nicio constrângere legală care să-l împiedice să își exercite funcția”, a adăugat el.

Întrebat dacă îi va cere lui Alexe să demisioneze, așa cum au solicitat cei de la USR, Orban a răspuns: ”Cum să îi impună partidul cuiva să demisioneze? Președintele de Consiliu județean nu a mai fost ales prin negociere ca în 2016, ci prin votul cetățenilor”.

Fostul ministru al Mediului Costel Alexe este urmărit penal de Direcţia Naţională Anticorupţie pentru luare de mită şi instigare la delapidare. În acelaşi dosar este urmărită penal şi o persoană cu funcţie de conducere într-o societate din siderurgie, pentru dare de mită şi delapidare.

Alexe ar fi pretins de la acea persoană produse din tablă, pentru a aloca gratuit acelei fabrici certificate de emisii de gaze cu efect de seră şi a monitoriza măsurile de închidere a unei halde de zgură. Costel Alexe ar fi primit acele produse, în cantitate de 22 de tone şi în valoare de 103.000 lei, la o firmă administrată de o rudă.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

13:41
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară